Despre noi

Symbol Software este o companie de web design si web development cu sediul in Brasov, Romania. Avand ca principal target dezvoltarea de proiecte web la cel mai inalt nivel, suntem specializati in crearea de site-uri, aplicatii complexe, design web, logo & branding, promovare si optimizare a paginilor, astfel incat rezultatele sa fie cele mai bune, atat din punctul nostru de vedere cat, mai ales, din punctul de vedere al colaboratorilor nostri.

Vrem ca proiectele la care lucram sa aiba un impact pozitiv in piata, si, de aceea, ne-am trasat cateva obiective prioritare in dezvoltarea acestora: viteza mare de incarcare, design atragator si prietenos, adaptat cerintelor clientului, ergonomie in utilizare, navigare rapida si intuitiva. Aceste aspecte, combinate cu pasiunea noastra pentru tot ceea ce inseamna web, vor conduce la produsul finit: un website care sa va puna in valoare, atat pe dvs cat si afacerea dvs.

Pentru ca ne dorim succes in toate planurile, vom fi mereu in contact cu clientii nostri, discutand, analizand si punand in practica ceea ce acestia isi doresc, astfel incat website-ul creat sa devina profitabil inca din prima zi de la lansare.Echipa Symbol Software